Bedriftstrening Oslo

BEDRIFTSTRENERNE

Bjørn A Bejar Fjærli og Joefrey Ragasa Sacyaton er gründerne bak Oslo Bedriftstrening. De har hver for seg undervist over tusen deltagere i trening og yoga gjennom de siste 10 år. I 2019 begynte de å kombinere sine treningsmetodikker, holde timer sammen, og utvikle et nytt treningskonsept spesielt tilpasset bedrifter. 

Bjørn og Joefrey har som mål å tilby bedriftstrening som markant bedrer arbeidshverdagen til deltagere gjennom økt energi og fokus, mestringsfølelse i felleskap, samt bedret helse og immunforsvar. Det er fokus på at bedriftstrening skal være gøy samtidig som at det gir gode resultater.  

bedriftstrening i Oslo

BEDRIFTSTRENING

Målet til Oslo Bedriftstrening er å skape treningsopplevelser for deg og din bedrift som bidrar til:

  • Mer energi og fokus på jobb
  • Mestringsfølelse i felleskap
  • Øke styrke, bevegelighet og sunnhet

Vi skreddersydd program og pakker som er progresjonsbaserte slik at du opplever mestring hver time. I tillegg er timene i Oslo Bedriftstrening spesielt tilpasset de helsemessige plager som fremkommer på din arbeidsplass. På den måten virker bedriftstreningen også skadeforbyggende og smertelindrende.  

Teamet bak Oslo Bedriftstrening

Vårt ønske er å gi dere den beste treningsopplevelsen dere noen sinne har hatt. Vi ønsker å gjøre dere sterkere, friskere og sprekere enn før. Vi vil tilpasse treningen individuelt, men også til dere som et team. Dette er noe dere skal se frem til. Dette skal være gøy og vi lover å gi alt av oss hver eneste gang vi møtes.

Bjørn og Joefrey

Joefrey Ragasa Sacyaton og Bjørn A Bejar Fjærli er bedriftstrenerne som holder gruppetimer og PT timer for Oslo Bedriftstrening. Både Joefrey og Bjørn driver aktivt med egenvektstrening, dans, kampsport, yoga og street workout. Hvorav, Joefrey er tidligere NM og nordisk mester av sistnevnte. Motivasjonen bak Oslo Bedriftstrening er at dere som bedrift skal kjenne på at jobbtrening, gruppetimene og PT timene dere får gjennom oss, virkelig gir gode resultater på dere som individ, like mye som resultater i gruppen som helhet.